CV ketel installatie

Laat uw cv-ketels installeren door onze vakmensen. Als erkend installatiebedrijf verzorgen wij eveneens uw jaarlijkse cv ketel onderhoud. Tot onze klantenkring behoren zowel particulieren, bedrijven als woningcoöperaties. Wijverzorgen de installatie van cv-ketels en verwarmingssystemen in Wassenaar en omgeving.

 

Voor al uw installatiewerkzaamheden

Wij doen veel meer dan cv-ketels installeren. Uiteraard zijn wij in staat om het volledige verwarmingssysteem te plaatsen; waaronder radiatoren, leidingen en eventueel ook vloerverwarming.

Nummer één in vakmanschap

Als u besluit uw cv-ketels laat installeren of uw jaarlijkse cv-ketel onderhoud laat verzorgen; u bent altijd gegarandeerd van het vakmanschap van onze medewerkers. Een groot klantenbestand van particulieren, bedrijven en woningcoöperaties vertrouwt op onze kennis en ervaring. Onze professionele medewerkers denken altijd met u mee. Of u nu een grote of een kleine klant bent; bij Westgeest bieden wij iedereen hetzelfde hoge serviceniveau.

 

Gereedschappen en materialen

Zowel tijdens de installatie van cv ketels als bij overige werkzaamheden maken wij alleen gebruik van gereedschappen en materialen van hoge kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat uw cv-ketel op een veilige manier geplaatst wordt.

 

Bel voor een afspraak

Wilt u een afspraak maken om uw cv-ketel te installeren of wilt u het jaarlijkse cv-ketel onderhoud door ons laten verzorgen, bel dan even met 070-5117659.