Gas installatie

Wij zijn specialist op het gebied van gas installaties; u kunt bij ons terecht om uw gas installatie te herstellen of om deze te vernieuwen.

Wij plaatsen gas installaties bij particulieren; in grote en kleine woningen. Onze vakmensen zijn in staat om een extra radiator te plaatsen of juist een complete cv-installatie. Ook voor energiebesparende installaties kunt u bij ons terecht.

 

All-round installatiebedrijf

Naast het herstellen en vernieuwen van gas installaties verzorgen wij  ook tal van andere installatiewerkzaamheden; waaronder dakreparaties en de plaatsing van nieuwe goten. Zoals u van een loodgietersbedrijf mag verwachten verhelpen wij ook verstoppingen en repareren wij kranen. Indien gewenst leggen wij complete rioleringen aan en installeren wij badkamers en toiletten.

 

Kies voor vakmanschap

Met onskiest u voor vakmanschap. Wij hebben de kennis en materialen in huis om iedere klus met betrekking tot gas installaties te klaren. Onze ervaren medewerkers denken met u mee om een passende oplossing te vinden voor uw specifieke situatie. Als klant bent u altijd verzekerd van de beste service.

 

De beste gereedschappen en materialen

Wanneer wij gas installaties herstellen of vernieuwen maken wij alleen gebruik van de beste gereedschappen en topkwaliteit materialen van de gerenommeerde leveranciers. Vanzelfsprekend houden wij hierbij altijd rekening met alle geldende veiligheidsvoorschriften.

 

Maak direct een afspraak

Bel voor een afspraak 070-5117659. Uiteraard kunt u ook met vragen over onze dienstverlening bij ons terecht. Onze medewerkers informeren u graag over de diverse werkzaamheden die wij verrichten aan gas installaties.