Radiatoren

Wordt het hoog tijd om uw radiatoren te vernieuwen? Dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen zijn ook in staat om uw radiatoren te herstellen en lekkages aan radiatoren te verhelpen. Ook voor reparaties aan radiatorkranen kunt u bij ons terecht.

Wij verzorgenreparaties aan radiatoren in Scheveningen en Den Haag en omgeving. Onze klantenkring is uitermate divers en bestaat uit particulieren, bedrijven en woningcoöperaties.

 

Verwarmingstechniek

Een radiator dient jarenlang mee te gaan. Hierbij is het echter wel van belang dat de het onderhoud en herstellen of vernieuwen van radiatoren op de juiste manier gebeurt. Naast radiatoren installeren wij ook cv-ketels en en plaatsen wij vloerverwarming.

 

Installatietechniek

Loodgieters en installatiebedrijf Westgeest is specialist in verwarmingstechniek en verzorgt reparaties en onderhoud aan alle installaties.  Onze vakkundige medewerkers weten wat ze doen. Door mee te denken met onze klanten zijn wij in staat om een bijzonder hoog serviceniveau te bieden. Onze vakmensen zijn in staat om elke klus te klaren.

 

Alleen de beste materialen

Tijdens onze installatiewerkzaamheden maken wij alleen gebruik van de allerbeste materialen. Wij leveren alleen radiatoren van gerenommeerde leveranciers. Met de professionele gereedschappen die wij gebruiken wordt ieder verwarmingssysteem op de juiste manier geïnstalleerd.

 

Maak snel een afspraak

Zorg dat u niet in de kou blijft zitten en maak snel een afspraak om uw radiatoren te vernieuwen, te herstellen of om lekkages te verhelpen. Bel telefoonnummer 070-5117659.