Riolering

Een riolering raakt soms verstopt dat kan vele oorzaken hebben. Maar ook voor een afvoer die verstopt is en elke andere vorm van ontstopping bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen onze vakmensen uw riolering vernieuwen en verzorgen wij het reinigen van grondleidingen en standleidingen. Indien noodzakelijk voeren wij camera inspecties uit om te onderzoeken waar de riolering geblokkeerd is.

Wij zijn de loodgieter in Wassenaar en Haaglanden. Scheveningen en Den Haag vormen al jaren een groot onderdeel van ons werkgebied.

 

Installatie-expert

Behalve voor het vernieuwen van rioleringen en het verhelpen van een afvoer die verstopt is kunt u bij onsterecht voor tal van andere installatiewerkzaamheden, reparaties aan daken, het plaatsen van nieuwe goten en de installatie van sanitair en keukens.

 

De vakmensen

Voor welke installatiewerkzaamheden u ook kiest, u bent altijd verzekerd van het vakmanschap van onze professionele medewerkers. Wij hebben veel ervaring met de plaatsing van rioleringen en het ontstoppen van afvoeren. Bedrijven of particulieren, iedereen is bij onsverzekerd van de allerbeste service.

 

Goed gereedschap

Goed gereedschap vormt de basis van elke vakman. Daarnaast gebruiken wij alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit, zodat u er zeker van bent dat deze jarenlang meegaan.

 

Hoe kan ik een afspraak maken?

Het maken van een afspraak is simpel. Bel 070-5117659