Sanitair

Sanitaire installaties, badkamers en toiletten zijn voor ons dagelijks werk.  Wij zijn eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van invalide toiletten. Ook voor de installatie van uw keuken kunt u bij ons terecht. Naast de plaatsing verzorgen wij ook uiteenlopende reparaties aan sanitair en keukens. Vanzelfsprekend kunt u ook voor alle bijbehorende accessoires bij ons terecht. Onze klantenkring bestaat eveneens uit bedrijven en woningcoöperaties.

 

Werkzaamheden

Plaatsing van en reparaties aan sanitaire installaties vormen slechts een deel van de werkzaamheden. Wij verzorgen de plaatsing en aansluiting van alles wat te maken heeft met sanitair.

 

Ervaren

Wanneer u voorons kiest, bent u altijd verzekerd dat uw toiletten, badkamers, of keukens op professionele wijze worden geïnstalleerd. Ook hebben wij veel ervaring met de plaatsing van aangepast/ ergonomisch sanitair; zowel bij bedrijven als bij particulieren. Wij staanvoor vakmanschap en een uitstekende service, wij zijn al jarenlang dé expert in de installatie van sanitair.

 

Gebruik van de juiste materialen

Net zo belangrijk als goed vakmanschap is het gebruik van de juiste materialen.  gebruikt alleen sanitair-onderdelen van gerenommeerde leveranciers. Tijdens de installatie maken onze medewerkers alleen gebruik van professionele gereedschappen.

 

Direct een afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor de plaatsing of reparatie?  Bel 070-5117659.