Water installatie

Laat uw water installatie door ons plaatsen of repareren. Wij leveren perfect afgestemde water installaties voor uiteenlopende particuliere klanten. Uiteraard houden wij bij de plaatsing van de waterleidingen rekening met alle voorschriften waar een veilige installatie aan moet voldoen. U bent altijd verzekerd van een installatie die jarenlang meegaat.

Wij verzorgen de plaatsing van en reparaties aan water installaties echter ook in omringende plaatsen; zo zijn wij onder meer actief in Rijnsburg, Voorschoten en Leidschendam.

 

Voor al uw installatiewerkzaamheden

Naast de plaatsing van water installaties bij particulieren verzorgen wij ook plaatsing van en reparaties aan gas installaties en cv-ketels.

 

Voor een vakkundige installatie

Of het nu gaat om de plaatsing van of reparaties aan water installaties of andere loodgieterswerkzaamheden. Wij hebben de kennis en materialen in huis om iedere klus te klaren. Bij elke opdracht denken onze vakkundige medewerkers met u mee. Ook als particuliere klant bent u altijd verzekerd van de beste service.

 

Alleen hoge kwaliteit materialen

Tijdens installatiewerkzaamheden maken wij alleen gebruik van hoge kwaliteit materialen afkomstig van de beste leveranciers. Daarnaast gebruiken wij alleen de beste gereedschappen en houden wij altijd rekening met alle geldende veiligheidsvoorschriften. een loodgieter waar u op kunt vertrouwen.

 

Wilt u een afspraak maken?

Maak direct een afspraak hiervoor kunt u bellen met 070-5117659